Голям скандал се завихри около Христо Златков, ще бъде ли отстранен?!!!

Неделя, 15 Януари 2012 15:02
ОД на МВР Перник
В Предаването на ТВ7 - "Насреща Люба Кулезич" излязоха потресаващи детайли относно работата на шефа на БОП в Перник Христо Златков. Ако изнесената информацията е вярна а едва ли някой се съмнява че не е, то въпросният Христо Златков, трябва незабавно да бъде отстранен от системата на МВР.
"Всичко течеше на три лагера. Хората в криминалния отдел в Перник искаха да работят, но за всяко нещо трябваше да искат разрешение от Златков" - каза Елеонора. Златков и препоръчал, да вземе един пистолет и сама да търси сестра си!
Цялото предаване може да видите тук:
От предаването става ясно че цялата работа по залавянето на убийците е свършена от софийските антимафиоти, а пернишките по-скоро са пречили!
И продължението:Източник: ТВ7
Част 1
Част 2

Във светлината на скандала, публикуваме и втора статия за работата на БОП Перник, която преди седмица не посмяхме да публикуваме, заради милиционерските похвати на въпросната служба.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.