Официално от МВР потвърдиха за самоубиството на Чочо

Четвъртък, 12 Януари 2012 16:40
Полиция
Един от заподозрените в убийството на Мирослава от Перник извърши самоубийство. На 11 януари, след провеждане на активни оперативно- издирвателни действия, в ГДБОП са доведени лица, заподозрени в съпричастност към изчезването на 18- годишната Мирослава от Перник. След проведените беседи в ГДБОП и Института по психология на МВР, 36-годишният С.С. от Перник съдейства на разследването, признава своята съпричастност към планираното убийство и последващо изнудване на близките на Мирослава, като разкрива съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което С. С. активно сътрудничи, в ранните часове на тази сутрин, с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от гр. Дупница жертвата е открита в околностите на Перник. Сутринта са разпоредени от ВКП и Окръжна прокуратура – Перник действия по разследване на 9 адреса в областния град. При притърсване и изземване в къщата на заподозрения, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. С.С. успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно. Образувано е следствено дело. Работата по случая продължава под ръководството на ВКП и Окръжна прокуратура – Перник.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.