Шефа на ГДБОП лансира абсурдна версия за изчезването на Мирослава

Четвъртък, 29 Декември 2011 13:44
Мирослава Николова
Два месеца след изчезването на Мирослава Николова, полицията е абсолютно безсилна в разкриването на изчезването и! Нищо чудно, утре някой полицейски шеф да ни убеди че са я взели извънземните. Ето и последната версията, ако някой и вярва:
Основната версия в ГДБОП за случая с изчезналата Мирослава Николова от Перник е, че момичето само е напуснало България. Това каза в интервю за програма „Хоризонт” на БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров:
- Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира и т.н. Версията, която желаем е да бъде вярна, е, че тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на Република България.

Припомняме: След като сестрата Елеонора Николова лансира в предаване на ТВ7 версия за евентуално съучастие на полицаи и прикриване на извършителите на отвличането на Мирослава отговора от ГДБОП се оказа най-абсурдният от всички вероятни.

На последък ГДБОП стана популярен със затварянето на торент тракери, които поне формално не нарушават законите на страна, а също и с арестуването на младежи, за това че качили някой филм някъде, до като с истинските престъпници и престъпления, явно няма кой да се бори. Ако версията на г-н Флоров се окаже вярна обаче, то тогава явно Холандия има пълното право да не ни пуска в Шенген, след като е толкова лесно момиченце без документи да напусне страната. Каквато и да е истината, под нея лъсват съмнения за чудовищна некомпетентност на тези, които трябва да ни пазят...
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.