Издирват Мирослава и с Интерпол

Вторник, 15 Ноември 2011 22:25
комисар димитров
"Правим всичко, което е необходимо и възможно, за да намерим Мирослава", съобщи днес на пресконференция директорът на областната дирекция на вътрешните работи в Перник комисар Валентин Димитров. Изчезналото момиче е обявено за издирване и чрез Интерпол и в Шенген, а по случая работят и национални служби, сред които ГД БОП. Родителите и близките на момичето са подали информация за лица, които по някакъв начин могат да бъдат съпричастни към случая. Комисар Димитров категорично отрече да има и случай, при който в парка е било изнасилено и убито момиче. Той сподели, че лично е проверил дали има подаден сигнал за подобен случай. "До края на седмицата се надявам да има щастлив изход от тази ситуация, когато ще можем по-спокойно да поговорим по темата", каза още Димитров.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.