Миньор загуби с 3:0

Понеделник, 15 Ноември 2010 11:56
Проблемите на „Миньор“ са в атаката. Това съобщи старши треньорът Стойчо Стоев след загубата на перничани на стадиона във Варна. Черно море остави Миньор (Пк) в зоната на изпадащите. „Моряците” надвиха „чуковете” с убедителното 3:0 на своя стадион. С голове на Тиаго и Ратников през първото полувреме и на резервата Николов през второто домакините спечелиха седмата си победа от 14 мача, съобщи официалният сайт на жълто-черните.
В първото полувреме „Черно море“ имаше няколко успешни центрирания, които обаче не доведоха до гол. В 32-рата минута Тиаго се възползва от грешка на Ивайло Иванов и откри резултата. В 40-тата минута нова грешка в отбраната на „Миньор“ позволи на Адемар да открадне топката и подаде на Ратников, който удвои резултата в полза на домакините. Три минути след почивката топката удари в ръката Даниел Димов в наказателното поле, но главният рефер прецени, че няма нарушение. Гостите от Перник обаче не мислеха така и започнаха протести, довели до жълт картон за Румен Рангелов. В 69-ата минута феновете на двата отбора влязоха в ръкопашна схватка, а малобройната полицията не се намеси. Все пак на помощ дойдоха още служители на реда, които разтърваха агитките, като до сериозни последствия не се стигна. В 73-ата минута Николов пусна успореден пас, защитата на гостите не успя да изчисти топката, която отново се върна в краката на резервата. От вратарското поле той я промуши във вратата на Иво Иванов за 3:0. „Моряците” останаха 9-и във временното класиране с актив 21 точки. Миньор е 15-и с 9, с 1 по-малко от Сливен и Пирин.
Старши треньорът Стойчо Стоев смята, че „чуковете” не са успели да развият идеите си, които са разработвали през седмицата.
„Де факто ние загубихме мача първото полувреме. През второто имахме известни шансове да се върнем в играта, но не успяхме, коментира Стоев. Той подчерта, че проблемите на тима са в атака и изрази надежда, че през зимната почивка футболистите ще успеят да ги решат. Работи се и по селекцията на играчи. Стоев подчерта, че в момента всяка точка е важна, затова отборът ще играе за победа срещу Сливен.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар




ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.