В Перник финализира националното турне на "ФенТВ"

Неделя, 28 Август 2011 18:45

азис
Снощи в Перник се състоя и последния концерт от Националното турне „Лято с Фен ТВ”. В грандиозния финал се включиха 25 изпълнители от всички жанрове. Азис обра овациите на публиката и бе викан три пъти на бис. Тони Стораро пък не успя да се включи в заключителния концерт поради здравословен проблем. Най-аплодиран от всички звезди на стадион „Миньор” бе Краля на попфолка. Само споменаването на името на Азис предизвика буната реакция на многобройните зрители, които екзалтирани до краен предел, го подкрепяха по време на цялото му изпълнение. След като представи микса си, екстравагантният певец бе викан три пъти на бис и възнагради публиката с акапелни изпълнения на свои хитове. Другата голяма звезда на Фен ТВ и Diapason Records – Тони Стораро, за съжаление, не успя да се включи във финалния концерт от Националното турне поради неприятен здравословен проблем. По време на музикалния маратон в Пловдив изпълнителят на "Само тебе виждам” неволно успя да възбуди стара болежка и това му причини доста некомфорт. Дисковата херния, от която страда шумналията, се обади в най-неподходящия момент и Човека-глас незабавно започна медикаментозно лечение, за да издържи на концерта в Хасково. След серия обезболяващи инжекции той бе готов да се качи и на сцената в Перник, но в последния момент режеща болка не му даде възможността да помръдне. “Много съжалявам, че не успях да се включва в последния концерт и да се срещна с феновете си в Перник. Но причината е в извънредно от силните болки, които изпитвах. Надявам се почитателите ми да провят разбиране.”, обясни Големия Тони. Теодора имаше важната роля да открие попфолк частта в заключителния концерт от Турнето „Лято с Фен ТВ”. Синеоката красавица отново заложи на къса рокля, която този път бе решена в черно и цикламено. Изпълнителката представи микс от най-популярните си песни и зарадва зрителите със сценично шоу, подкрепена от балет „Фиоре”. Във финалния концерт се включиха също така Славена и Dillan. Младите изпълнители се справиха отлично с живото пеене и доказаха, че по нищо не отстъпват на по-опитните си колеги. Русокосата хубавица избра да се появи с дълга прозрачна черна рокля, а талантливият пловдивчанин заложи на класическата комбинация черно и бяло. Както винаги изключително атрактивна бе младата фолклорна певица Дения Пенчева, която избра за дебютната си поява на голямата сцена дълга бяла рокля. Красавицата представи своя микс от песни, подкрепена от танцьорите от ансамбъл „Мераклии” и бе приета изключително добре от публиката. Не по-малко впечатляваща бе и популярната изпълнителка Румяна Попова. Чаровната дама бе заложила на стилна къса черна рокля, която подчертаваше великолепната й фигура. Македонският славей представи на микс от най-популярните си песни, подкрепяна от ансамбъл „Чинари”.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар




ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.