„Биг Брадър” се завръща в ефира на Нова ТВ – не с един, а с цели два сезона тази есен

Вторник, 10 Юли 2012 13:18
Маги Желязкова
Бивш министър, евродепутат, нашумяла писателка и футболна съпруга пред подписване на договор с продуцентите От септември тази година риалити шоуто „Биг Брадър” ще направи своето триумфално и грандиозно завръщане в ефира на Нова ТВ. За първи път в есенната програма ще бъдат излъчени два сезона, които зрителите ще могат да проследят последователно. Големият маратон ще стартира с „ВИП Брадър”, който ще събере под един покрив редица известни личности. Веднага след него, зрителите отново ще „влязат” в къщата, за да станат свидетели на едно напълно непознато за България издание. В него феновете ще видят някои от най-емблематичните съквартиранти, познати на публиката благодарение на участието си в предишни сезони на „Биг Брадър”.

„Радваме се, че в нашия ефир се завръща шоуто, с което преди години Нова ТВ постави началото на риалити формата в България и се утвърди като пионер в налагането на иновативни, световно утвърдени и високорейтингови продукции. Вярваме, че „Биг Брадър” има голям потенциал и на есен зрителите ще видят два вълнуващи и различни сезона на шоуто", каза Светлана Василева, изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Продуцентите на хитовото риалити отново са „Old School Productions”, които през изминалите години успяха да го превърнат в една от най-успешните продукции, реализирани на българския пазар. „Тези две издания на „Биг Брадър” ще бъдат много изненадващи и най-важното - много позитивни. За нас този проект винаги е имал и една допълнителна, сантиментална стойност. Затова сме силно мотивирани да предложим на зрителите на Нова ТВ едно истинско телевизионно изживяване тази есен. Разговорите, които вече водим с популярни личности протичат изключително добре и вярвам, че ще успеем да изненадаме всички с най-добрата селекция от ВИП съквартиранти досега”, обеща изпълнителният продуцент на шоуто Нико Тупарев, без да разкрива повече подробности около предстоящите два сезона.

Екипът на предаването вече провежда преговори с потенциални участници. До финала на първия етап от кастинга остават по-малко от две седмици. Продуцентите вече са одобрили част от новите ВИП обитатели на къщата. Сред тях са бивш министър, евродепутат, нашумяла писателка и футболна съпруга.

Една и съща ли ще бъде къщата, в която ще се проведат двете издания, къде ще се намира тя, кой ще бъде водещ, кои са известните личности, които ще участват във „ВИП Брадър” и кои ще бъдат участниците, които ще участват в напълно новия формат, са теми, около които продуцентите и телевизията тепърва ще повдигат завесата.

„Биг Брадър” е първият риалити формат, който се появява в България през 2004 г., като само за броени дни предизвиква истински фурор и се превръща в най- гледаното и коментирано предаване. Милиони зрители следяха денонощно как дванадесет напълно непознати души живеят заключени в една къща в продължение на три месеца, наблюдавани непрекъснато от десетки камери. За изключително кратко време съквартирантите се превърнаха в най-обсъжданите личности в България.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар




ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.