Ангел закъса на пътя

Сряда, 05 Октомври 2011 18:12

Ангел
Изпълнителят се диви на нетолерантността на сънародниците си.

Изпълнителят на „Ара мюзик” Ангел стана жертва на войната по пътищата. Новината e, че по пътя за Бургас певецът  нацерва една от гумите на колата си.

При засилен нощен трафик, на 120 км. от морския град кола прави рискован опит да го изпревари. За да я пусне, изпълнителят на „Ара мюзик” замалко да се блъсне в ТИР. Той маневрира, но влиза в пътния банкет и нацепва една от гумите на мерцедеса си. Въпреки първоначалния уплах, певецът се мобилизира и с озвучителят му запретват ръкави да я сменят, защото имат резервна в багажника. За нещастие обаче се оказва, че нямат гаечен ключ.

Въпреки че автомобилът стои на аварийни фарове дълго време, никой от останалите участници в движението не спира, за да помогне на видимо нуждаещите се. Когато след около час полицаи от патрул 630 пристигат на мястото на инцидента, казват, че са се отзовавали на сигнал за съмнително МПС без регистрационен номер. Явно двамата младежи с фенерчета са се сторили подозрителни на преминаващите шофьори.

В крайна сметка органите на реда съдействат за смяната на гумата и Ангел успява да отиде на участието си, макар и със закъснение. Певецът е благодарен на Господ за щастливото развитие на случката, но се диви на нетолерантността на пътя и манталитета на сънародниците си.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.