Хип Хоп партитата ALL SCHOOL HIP HOP LEAGUE се завръщат!

Вторник, 04 Октомври 2011 13:40

ASHHL
  • Предишна
  • 1 of 3
  • Следваща
Хип Хоп партитата ALL SCHOOL HIP HOP LEAGUE се завръщат!

All School Hip Hop League е проект, обединяващ в поредица от партита всички жанрове в хип хопа. След успешен първи сезон в клуб Spacer през пролетта, на който гости бяха Ja Rule, Играта, Х-Теам, ILLMATE, Camp Sessions, Alex P & GEM, дадохме нов старт на "лудницата" в края на септември за да продължим идеята. В клуб Sugar на 29.09 заедно с Бате Венци(Ъпсурт), Cass и Fail2 (Failure DJs) открихме подобаващо All School Hip Hop League Season 2. Следващото събитие ще бъде на 06.10 и очакваме то да доутвърди нашата теза, че хип хопът е жив. Зад пулта ще застанат STARTERAs (X-Team), Stitch (Fruit Sessions) & Fail 2(Failure DJs) и ще се погрижат любителите на „уличната музика” да не съжаляват, че именно това е техния стил. За следващото парти сме поканили 100 кила, който със сигурност знае как да забавлява публиката, а занапред ще има и доста изненади. Заповядайте всеки четвъртък в клуб Sugar да послушаме добра музика и да загреем за уикенда.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.