И АЗ МОГА – благотворителен акцент на музикалната конференция SeeMe 2011

Вторник, 04 Октомври 2011 10:06

SeeMe
Музикална конференция  SееMе /South East European Music Event/ ще разтърси София за 6-ти пореден път между 8 и 10 октомври 2011.

В продължение на 3 дни и нощи София ще отвори врати за артисти, банди, диджеи, продуценти, промоутъри, лейбъл мениджъри, професионалисти от индустрията, както и безброй фенове на различните музикални жанрове.

Благотворителният акцент в музикалнoто събитие на годината е И АЗ МОГА / I Can Too. Първият ден на конференцията - “Music is for Charity” е посветен на благотворителността. Той ще се проведе на 8 октомври (събота) в клуб Studio 5 (НДК, вх.А3) от 13.30 ч. В него И АЗ МОГА ще представи социалната ангажираност на изкуството, бизнеса и медиите с панел от дискусии: „Социалното осъзнаване чрез музиката”.

Лектори са интернационални звезди – посланици на инициативата от световната музикална и кино индустрия, както и български популярни музиканти, сред които: групa D2, Явор Захариев (Gravity Co.), Свилен Ноев (група Остава), изпълнителите Galia, Тони, Desy (Phuture shock), Кристо, DJ Steven, група X-Ray и много други.  В дискусиите участват представители на бизнеса и медиите, които подкрепят организацията.

Конферентният ден на И АЗ МОГА ще завърши с благотворителен рок концерт на група D2, който бандата ще изнесе в Студио 5 от 22:00 ч.

Лайфът е за набиране на средства и популяризиране реновирането на Център за деца с аутизъм  в гр. Пловдив.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.