Спечели зимна ваканция за теб и приятелите ти!

Четвъртък, 29 Септември 2011 19:16

Радио ENERGY
Спечели зимна ваканция за теб и приятелите ти!  ENERGY ВАКАНЦИЯ с любимата ти радиостанция!


Всяка година радиото, което пуска любимите хитове от 90-те години - радио ENERGY, стартира в ефир една от най-обичаните игри от слушателите – ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция. Тази зима един ще има шанса да почива заедно със свои приятели с луксозен пакет в зимен курорт за цяла седмица на разноски на любимото радио!

Бонусът тази година е възможността слушателят да прекара цялата ваканция и да покара ски с трима от своите приятели – благодарение на радио ENERGY!

За да спечелят седемдневна ваканция за четирима, слушателите трябва само да посочат имената на трима свои приятели, които също слушат радио ENERGY. На http://radioenergy.bg/ има форма за регистрация, която феновете на качествената музика от 90-те години, могат да попълнят и изпратят напълно безплатно и така да заявят желание за участие в играта.
Радио ENERGY ще се свърже с тях и ще зададе един единствен въпрос:

Кое радио слушате? Те трябва да отговорят: радио ENERGY

Слушателите могат да се регистрират до 19 октомври, когато един от тях ще спечели седемдневна почивка в луксозен зимен курорт!

Очаквайте в понеделник - 3-ти октомври специална изненада от радио ENERGY!

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.