AVON, Графа и приятели заедно в благотворителен концерт срещу рака на гърдата

Четвъртък, 29 Септември 2011 19:11

AVON и Графа
AVON, Графа и приятели заедно в благотворителен концерт срещу рака на гърдата „От любов към живота“

 

Грандиозното събитие ще събере приятели на кампанията на 25 октомври в Зала 1 на НДК

 

 


На 25 октомври в Зала 1 на НДК от 20 ч. Влади Ампов-Графа ще събере приятели и артисти в невероятен музикален спектакъл „От любов към живота“. За девета поредна година в рамките на едноименната кампания за борба с рака на гърдата, AVON подарява на всички съпричастни вълнуващо преживяване.

С ефектна сценография и мултимедийно шоу Графа и приятели ще претворят в музика, цветове и емоция посланията на кампанията „От любов към живота“. Най-популярните артисти в съвременната българска музика ще отправят своето послание за живот.

 

„Цветовете и светлината са символи на вярата в живота. Нека за последен път всички ние бъдем „черно-бели“ по отношение на този огромен човешки проблем. Каня всички мои приятели, всички приятели на кампанията да се присъединят към нас на 25 октомври, за да празнуваме заедно радостта от живота“, призовава Графа.

Билетите за концерта вече са в продажба в мрежата на eventim.bg и Билетен център НДК на цени от 10, 15, 20 и 25 лв. 50% от стойността на всички закупените билети ще бъдат дарени в помощ на превенцията на рака на гърдата. В знак на благодарност, AVON подарява на всеки присъстващ на концерта продукт от своята благотворителна серия.

До момента в кампанията са дарени повече от 1 милион лева, събрани през годините благодарение на всички съпричастни българи. AVON продължава да финансира безплатни профилактични прегледи и закупуване на апаратура за превенция на рак на гърдата в цялата страна. Това е възможно чрез продажбата на продукти от благотворителната серия на AVON „От любов към живота” – брошки, гривни, ключодържатели, аксесоари за мобилен телефон, плюшени мечета и др.

За кампанията на AVON срещу рака на гърдата в България:

Основна цел на кампанията от самото й създаване преди девет години е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика. Информираността и превенцията могат да предотвратят развитието на болестта, тъй като ракът на гърдата е напълно лечим при ранно диагностициране.

Според официалната статистика на Български национален раков регистър всяка 10-та българка е застрашена от рак на гърдата, а всяка година от рак на гърдата в България заболяват над 3 500 жени.

 

 

В световен мащаб всяка година 1 000 000 жени се разболяват от рак на гърдата, а близо 200 000 жени умират от това заболяване – цифра, която не може да бъде пренебрегната, защото открит навреме, ракът на гърдата е лечим.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.