Подариха талареж на Джина Стоева

Сряда, 28 Септември 2011 19:58

Джина с таралежа
Необичаен и доста бодлив подарък получи Джина Стоева на свое участие. Поканена да пее на регионалния ловен събор в Мездра, изпълнителката на „Ара мюзик” бе зарадвана с ... таралеж.

 

Традиционната проява събра  за шеста поредна година голямо множество с богата спортно-състезателна и културна програми. 28 дружинки от  Мездра и Роман, с над 1000 членуващи ловци и риболовци, почетоха събитието.

„Докато пеех, към мен се приближи един мъж и остави в краката ми нещо, като ми каза, че това е подарък специално за мен. В първия момент не можах да схвана какво точно е. После с изненада установих, че мърда и е таралеж! Много мила постъпка, която ме трогна и благодаря! Чувала съм, че таралежът е символ на дружелюбието, радостта и откритостта. Но въпреки голямото ми желание, не можах да приема подаръка, защото не съм сигурна, че в София мога да му осигуря необходимите грижи и внимание”, разказва с усмивка за необичайния подарък Джина.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.