Фен на “Миньор” – Перник е задържан за счупено стъкло на автомобил

Понеделник, 12 Септември 2011 13:38

стадион Миньор
Фен на “Миньор” – Перник е задържан за счупено стъкло на автомобил.

Инцидентът е станал вчера, около 15,00 ч. на ул. “Кракра” в областния град. 36-годишният Н.П. най-вероятно раздразнен от пристигащите привърженици на “Левски”, счупил задното панорамно стъкло на лек автомобил Рено “Меган”, собственост на 21-годишен перничанин. Н.П. е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Още два по-леки инцидента са регистрирани преди мача в района на ул. “Вардар”. Фенове на “Миньор” – Перник се опитали да провокират левскарската агитка, но органите на реда предотвратили сблъсъка.

Като цяло срещата премина при добър ред и сигурност. Няма сериозни инциденти и нарушения на обществения ред. Не бяха допуснати сблъсъци между двете агитки, както и пострадали хора и материални щети. Проведените редица мероприятия преди срещата, включително и срещите с двете агитки дадоха положителен резултат.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.