КЛУБ ПО СМЕСЕНИ БОЙНИ ИЗКУСТВА В ПЕРНИК

Четвъртък, 07 Юли 2011 13:59

Перник
Първият извън столицата Клуб по смесени бойни изкуства „Рийл Кеч“ се учреди в Перник. Федерацията има за цел да възроди водещото място на България в кеча, наложено от знаменития Дан Колов.

25 състезатели тренират в пернишкия клуб по смесени бойни изкуства. Техни наставници са Радостин Димитров и Юлиян Богданов. Днес се проведе и първата тренировка под ръководството на Цончо Колев, бивш треньор на Младежкия национален отбор по джудо и на Националния отбор по карате. От 1991 г. до 2008 г. работи в САЩ, като консултант по специални тактически техники и средства за борба срещу тероризма. В момента е треньор на световния шампион по бокс Бернард Хопкинс. Федерацията не крие големите си амбиции. На 13 август под егидата на Общината в Перник ще се проведе първият турнир по смесени бойни изкуства.

/ТВ "Кракра"/

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.