Полицаи от ОДМВР в Перник се надиграват на футбол

Четвъртък, 23 Юни 2011 20:26

Фугбол
Футболен турнир на малки вратички за служителите на ОДМВР в Перник започна днес. Проявата е в чест на предстоящия празник на МВР 5 юли. За участие в турнира са сформирани осем отбора от по шестима играчи, разделени в две групи.

Тимовете ще играят по системата всеки срещу всеки, а после победителите от двете групи ще определят победителя. Днес на терена при тежки атмосферни условия в юнската жега, но с много хъс за игра и за победа турнира откриха отборите на сектор охранителна полиция срещу играчите от икономическа полиция, сектор БОП и турнир по футбол одмвр перник представители на самостоятелни служби. С убедителна победа сборният тим разгроми с 9:1 над охранителите. Във втория мач за деня огнеборците от РСПАБ само с един гол разлика при резултат 4:3 се наложиха над турнир по футбол одмвр перникполицаите от 2 РПУ. Служителите на реда показаха, че са толкова добри в царя на спортовете футбола, колкото и в опазването на спокойствието на перничани. Утре ще се срещнат служителите от 1 РПУ, Брезник, Трън и футболистите от Криминална полиция. Срещите в групите ще продължат идния петък. В навечерието на празника на 4 юли ще станат ясни победителите в турнира. Те ще получат купи и грамоти.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.