Учениците от Радомир трети в зонално по волейбол

Петък, 29 Април 2011 14:17

Радомир
На трето място успяха да се класират волейболистите от Радомир на зоналния етап от ученическото първенство. В зала Борис Гюдеров за първото място играха още отборите на Разлог, Ихтиман и Дупница.

При отлична организация се проведоха състезанията от зоналния етап на ученическите първенства в Перник. Домакинството на състезанията бе така топло за пореден път благодарение на ученически спортен клуб Кракра. Тази година в колективните спортове няма класирали се отбори за финалите в ученическите първенства. Отборите по баскетбол и волейбол отпаднаха на зоналните етапи. Волейболният състав от Радомир не успя да продължи напред в класирането след като завоюва бронза във възрастовата група при момчета 8 до 10 клас. На първо място стана отбора от Разлог, втори учениците от Ихтиман. От индивидуалните спортове до финалите успяха да продължат в различните възрастови групи децата от основно училище „св. Иван Рилски“ в леката атлетика и на пето училище шахматистите и тениса на маса. Миналата година за финалита във волейбола се пребориха момичетата от гимназията с преподаване на чужди езици „Симеон Радев“ в Перник.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.