Разтревожен абонат, пита за бъдещето на Перник ЛАН

Петък, 14 Септември 2012 09:00
ЛАН Кабел
Перник-лан в ликвидация, какво ще се случи с нас потребителите и защо мълчат? Перник-лан в ликвидация, какво става с потребителите?

Най-големият доставчик на интернет в Перник и Брезник е обявен в ликвидация. Справка в Търговския регистър на фирмата Александрия ЕООД с ЕИК 113020534 показва, че от 2 месеца дружеството е в ликвидация. Какво става с абонатите на фирмата, защо институциите си мълчат толкова време, какво ще стане с предплатилите си. На тези въпроси ние потребителите търсим отговор!

След направена справка за оборотите на фирмите интернет доставчици в Перник в Търговския регистър се оказа, че Александрия ЕООД - Перник Лан е обявена в ликвидация. Новината бе изненадваща, защото това се е случило преди 2 месеца и е останало скрито за общественото мнение?

Защо се крие закриването на най-големия доставчик в региона??

Ако тази информация стане обществено достояние ще настане смут и хаос на пазара за интернет в Перник и Брезник. И ако в Перник ЗУУМ, Кракра, Випнет, Ротоп и БТК си разпределят тихомълком абонатите, то в Брезник няма алтернатива засега. Говори се усилено, че Булсатком ще купуват Перник Лан и затова не се обявява официално ликвидацията, за да стане факт сделката и да няма паника сред абонатите. Според други източници има преговори с Мтел, чрез подразделението им Спектър Нет, което има дори офис в Перник.

Едно е сигурно, за да не стане достояние тази информация и да се манипулират абонатите някой има намерения за нещо, но какво времето ще покаже!

Моля, потърсете отговорните хора за информация, какво ще стане с нас потребителите?

Николай Петрозаров, загрижен абонат на Перник-лан.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.