ОА – ПЕРНИК ОРГАНИЗИРА ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА С ПСИХОЛОЗИ ОТ ИНСТИТУТА ПО ПСИХОЛОГИЯ НА МВР

Петък, 15 Юни 2012 19:18

Перник
От 18.06.2012 г. до 22.06.2012 г. ръководството на ОА – Перник организира индивидуални консултации за гражданите от областта със специалисти от Института по психология на МВР.

 

Целта на консултирането е хората да получат психологическа подкрепа и съдействие за преодоляване на стреса след земетресението от 22.05.2012 г.

 

От 10.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 16.00 ч., в сградата на областна администрация, двама психолози ще  работят с гражданите, които имат нужда от професионална подкрепа.

 

Консултациите ще се извършват след предварително записване на тел. 076/64 99 38, всеки работен ден от 9.00 ч. до 17.30 ч.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.