Лидерът на Атака в Перник: Мама ми заръча да не предавам Волен

Вторник, 31 Януари 2012 12:17
Румен Ваташки
„Майка ми ми заръча никога да не предавам Волен Сидеров и „Атака“ – това сподели лидерът на партията в Перник Румен Ваташки Той нарече депутатите, които са се продали и са се отцепили от парламентарната група на „Атака“ „употребени презервативи“ и ги призова да напуснат и парламента. Родителите на тези хора трябва да бъдат уведомени за действията на своите деца, каза Ваташки и увери, че той ще изпълни заръката на своята майка и никога няма да предаде Волен Сидеров и „Атака“. През годините тези, които най-много се умилкваха около Волен, сега го предадоха, констатира лидерът на партията в Перник. Сега определени среди натрапват Димитър Стоянов за лидер на „Атака“, но това не трябва да става. Според Ваташки Стоянов, който беше глезеното дете на „Атака“,  не трябва да оглавява и нова партия. „Атака“ заяви пълната си подкрепа за Волен Сидеров на национален сбор, припомни Ваташки.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.