Лидерът на ДП Петьо Фетфов ще се бори за кметското място в "Изток"

Четвъртък, 08 Септември 2011 14:52

Демократи за Перник
КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИ ЗА ПЕРНИК“ ПРЕДСТАВИ ДНЕС СВОИТЕ КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ НА ИЗТОК, ЦЪРКВА, БЕЛА ВОДА И КАЛКАС. ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ БЪДЕ РЕГИСТРИРАНА НА 15 СЕПТЕМВРИ

Даниела Михайлова е кандидатът за кметство Църква, Златка Василева е номинираният претендент за Калкас, а Валентин Вангелов – за Бела вода. Петьо Фетфов е кандидатът на „Демократи за Перник“, който ще се бори за кметския стол в най-голямото пернишко кметство Изток. Той гарантира цялостна промяна в стила на управление. Според него, бюджетът на кметството до този момент не е оповестяван пред обществеността. Той няма да дава нереалистични обещания. Например, за изработване на сайт на кметство Изток, какъвто няма до момента, не са необходими много средства. На пресконференцията днес бе очертан и друг проблем на жителите на кметството. Кандидатите за кметове и общински съветници на Демократи за Перник са предимно млади хора, отлично запознати с конкретните проблеми на населените места. Номинираните от Демократи за Перник кандидати ще бъдат подкрепени и от Областния земеделски професионален съюз. Председателят Венцислав Евгениев заяви, че това е коалицията, проявила съпричастност към проблемите на земеделските производители. Съсловната организация досега не е имала представител в местния законодателен орган.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.