БСП -Перник предлага споразумение за честна предизборна надпревара

Понеделник, 29 Август 2011 17:10

БСП - Перник
Съмнения за бъдещи некоректни действия по време на предстоящите избори изборите от структурите на МВР изразиха на пресконференция днес от БСП-ПЕРНИК

Това е достатъчно основание да поканим наблюдатели от парламентарната асамблея на Европа и се надяваме председателят на парламента Цецка Цачева да спази обещанието си, че ще се гарантира тяхното присъствие, каза народният представител Ангел Найденов. По време на пресконференцията на БСП бяха съобщени и акцентите за новия политически сезон. На първо място ще бъде обърнато внимание на здравеопазването и ще се направи характеристика на здравното министерство. Ще бъде поискан отговор за одържавяването на здравните вноски и след това ще бъде сезиран конституционния съд Сред другите акценти в политиката на червените са доходите на българите. Правителството няма адекватна антикризисна политика, все повече се увеличава и ръстът на безработните,каза Найденов. Управляващите трябва да понасът отговорност за неизпълнените обещания, стила и принципите на ръководство. Представителите на БСП подемат инициатива за постигане на споразумение за толерантна, честна, безкомпроматна и без удари под кръста и купуване на гласове кампания. Надяваме се, че политическите централи в пернишко ще се отзоват и ще превърнат това в практика, каза Ангел Найденов

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.