Лидерът на партия Атака Волен Сидеров ни скара със всички съседи, това заяви президентът Георги Първанов при обиколкатка си в община Ковачевци

Събота, 14 Май 2011 16:23

Георги Първанов
България беше лидер на Балканите, България имаше своя висок авторитет и своите най-добри отношения за последните 130 години. Сега ние сме скарани с всички“, заяви днес в село Сирищник президентът Георги Първанов.

Скандалът между лидерът на Атака и американският посланик Джеймс Уорлик е измислен,твърди президентът. Политиката на страната трябва да бъде насочена към привличане на повече американски инвестиции,а не да се водят пазарлъци Държавния глава поясни, че обиколката му в Община Ковачевци е свързана с лична му амбиция да даде отчет пред хората за свършеното от него като президент. Той подготвял книга в която ще разкаже за работата по време на мандата си.

 

Кликнете върху снимката, за да разгледате галерията.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар




ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.