Подарете си зумба!

Петък, 16 Декември 2011 11:10
зумба
Ако още не сте решили какъв подарък да си направите за Коледа - предлагаме ви нещо оригинално, което не само ще ви зареди с настроение и енергия преди празника, но и ще удължи празничното ви настроение дълго след Коледа и Нова година. Горещо латино, енергичен рок, завладяващ денс ритъм – няма значение каква е музиката, няма значение и какви са стъпките, няма дори правила, които непременно трябва да спазваш – важното е на лицето да има усмивка, а всяка част от тялото ти да се движи. Това е зумба. Този танц, спорт, емоция, както и да го наречем все ще е вярно, става все по-популярен по цял свят, разбира се и у нас. Фитнес за отслабване, емоция за разтоварване, настроение за зареждане – ползите са много. Началото е през 90-те години на 20 век. Алберто Перез – танцьор и хореограф – става треньор по аеробика. Хрумва му да замени традиционната музика с любимата му салса и меренге и да вкара в характерните упражнения типично танцови латино елементи. И измислената от него гимнастика привлича като с магнит хиляди хора, а последователите му се множат по цял свят. В момента Зумба се преподава в 75 страни в света от над 20,000 инструктори.
Принципът на Зумба е много прост – тук няма скучни повтарящи се упражнения, няма мускулни натоварвания, от които се схващаш, няма сложни танцови стъпки, които те препъват, не ти е нужен партньор, с когото да се съобразяваш. Единственото важно и дори задължително нещо е да се забавляваш и слушайки музиката, да не спираш да се движиш – дори да не повтаряш елементите, които показва инструкторът съвсем точно, дори да поспреш, когато се почувстваш изморен, не спирай да се забавляваш. И резултатите са налице – стягаш фигурата, повдигаш тонуса, изтръскваш напрежението, задържаш младостта и жизнеността.
Школите по зумба на Masters Of The Dance ви очакват в:
  • София, хотел Плиска, кв. Изток, бул. Цариградско шосе №87 - в понеделник и сряда от 20 до 21 часа София,
  • кв. Люлин, 79 СОУ "Индира Ганди" - във вторник и четвъртък от 19 до 20 часа
  • Перник, кв. Иван Пашов, 5 СОУ "П. Р. Славейков" - в понеделник и сряда от 19 до 20 часа
  • Телефон за информация и записване 0893 490 623.
Ако още се колебаете, просто елате и пробвайте. Казват, че който веднъж е дошъл, не си е тръгнал.
http://www.dobrinite.com/pernik
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.