Жан Рено играе в "Етажна собственост"

Вторник, 15 Ноември 2011 16:31
етажна собственост
Жан Рено в сериала „Етажна собственост” Какво прави френският актьор в кв. „Надежда”? Този четвъртък от 21ч. по Нова ТВ световноизвестната звезда Жан Рено влиза по сценарий в сериала „Етажна собственост”! Извън сценария обаче фенове на сериала, които с часове висят на снимачната площадка, твърдят, че с очите си са видели френския актьор. В поредния епизод на комедийния сериал съседите от блока в „Надежда” са удивени, а жените буквално пощуряват в компанията на звездата, опитвайки се да привлекат вниманието му по изключително комични начини. Дори строгата домоуправителша Мими (Милица Гладнишка) е разнежена, а романтичната Теменуга Балабанова (Невена Бозукова) е толкова влюбена, че проговаря на чист френски език. Блокът на съседите обаче е поставен под карантина, защото свиреп грипен вирус ги поваля един по един и никой не може да влиза и излиза оттам. Жан Рено също е принуден да остане в блока и да обикаля по домовете на съседите, за радост на дамите. Какво са му намислили те и какво изобщо прави Жан Рено в кв. „Надежда”, ще се разбере в четвъртък от 21ч. по Нова ТВ!
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.