1000 лева награда дава цирк

Четвъртък, 10 Ноември 2011 00:15

цирк
Софийският постоянен цирк на сцена дава премия от 1000 лв. за откраднатите костюми на актьора Иво Кръстев, който играе ролята на Извънземното от Марс в настоящия спектакъл на трупата, обяви директорът на цирка Силвестър Лолов. Предната нощ бе разбит автомобила на младия мъж и от него са задигнати всичките му творчески придобивки – костюми, перуки, пера, пайети, гримове и какви ли не още аксесоари.

Иво е изпаднал в тежка депресия, тъй като е събирал всички тези неща 20 години от цял свят. От два дни той не е ставал от леглото си и отказва да се храни. Близките му споделят, че първата нощ дори е изгълтал шепа хапчета в отчаян опит за самоубийство. Затова съсобственикът на цирка е обявил щедра награда за намирането на откраднатите циркови костюми и аксесоари. „Къде ще ги облекат или на кого ще ги продадат“, риторично пита Силвестър Лолов. Той сподели, че няма да издават престъпниците на полицията, важно е само да върнат тоалетите, за да може да се успокои Иво Кръстев. Цирковите атрибути могат да бъдат да върнати всеки ден на касата на цирка в читалище „Цар Борис Трети“ в градинката до Централна жп гара, а представленията са само през уикенда от 11 ч и от 16 ч.

 

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.