Прибери се в дома на мечтите си с Eurodesign

Сряда, 19 Октомври 2011 18:19

БГ Радио
Всеки, който иска да промени дома си може да участва в новата игра на БГ Радио. Новината е, че първият обадил се ще бъде преобразена с 3D проект. От тази седмица слушателите на БГ РАДИО, които между 16 ч. и 18 ч. са в ефирната компания на Гери Турийска, ще станат една идея по-близо до дома на мечтите си всеки ден На път за вкъщи. Радиото, което пуска само българска музика, стартира кампанията Прибери се в дома на мечтите си съвместно с Eurodesign – студио за обзавеждане и интериорен дизайн.

В играта, която започва на 19 октомври, слушателите ще трябва първо да харесат страницата на Еurodesign във Facebook, а после там да качват снимки на стаи от жилището си, които искат да променят изцяло, а нямат средства, интериорни познания, достатъчно вдъхновение или просто - време.

Всеки ден водещата Гери ще анонсира на живо по БГ РАДИО имената на трима от тях. А стаята на първия, който се обади на ефирния тел. 02/953-32-38 - ще бъде преобразена с безплатен интериорен 3D проект, изработен от професионални дизайнери.

На финала на играта - 18 ноември - един от всички ежедневни победители, избран чрез томбола, ще спечели голямата награда - безплатно изпълнение на проекта, изработен от Eurodesign. Както добрата музика се прави от талантливи музиканти, така и хубавият дом се прави с помощта на виртуозни дизайнери. Еurodesign и БГ РАДИО ще направят един слушател горд притежател на обзаведена напълно стая – като от мечтите му!

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.