Рут Колева и Southwick с общ голям концерт

Вторник, 18 Октомври 2011 14:41

Рут Колева
Съвременната българска музика е съвременна световна музика – това искат да докажат талантливите млади изпълнители. Певицата ще представи чисто нови парчета, а съпорта е поверен на DJ Marten. След две успешни турнета из цялата страна Рут Колева не спира да работи върху нови проекти, с които да радва почитателите си. Само след броени дни феновете на качествената българска музика ще станат свидетели на уникален соул-фънк концерт. Този петък (21.10.11 г.) от 23:00 ч. Ruth Koleva Live Band и група SouthWick се обединяват, за да покажат, че съвременната българска музика е съвременна световна музика.
На концерта в Sofia Live Club ще чуем песните от дебютния албум на Рут Within Whispers. Освен тях, певицата е подготвила и две чисто нови парчета, които ще представи за първи път – съвместна нейна композиция с холандския китарист Рори Ронде и песен на Филип Александров (Фи).

Решението на Рут да направи общ концерт със SouthWick е провокирано от факта, че издават нови сингли по приблизително едно и също време – „Защо” на Рут се завъртя в ефира в началото на октомври и скоро предстои заснемането на клип към авторската пасан на Rachel Row и KinK. Момчетата от SouthWick пък промотираха първия си сингъл Pink Skies преди броени дни. Парчето има R’n’B звучене и разказва история, която всеки е преживявал. Автор на музиката и текста е тромбониста Божидар Василев. Може да видите клипа тук: http://www.bgmuzika.net/musicvideo.php?vid=745ac2bcb.

Ruth Koleva Live Band и SouthWick обещават да изненадат със съвместна обща песен. Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim на стойност 12 лв., а на място в деня на концерта ще бъдат 15.

И това съвсем не е всичко от неуморната Рут. Още преди де е приключила един голям концерт, тя планира друг на 10 декември. Проектът се казва Future Soul Divas и е в колаборация с шведските ъндър граунд звезди Opolopo&Amalia.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар




ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.