Радиото подарява златно колие на свой слушател

Сряда, 28 Септември 2011 19:54

Златото на БГ Радио
В дни на финансови притеснения и надвиснала криза над сметките и джобовете на цяла България, БГ РАДИО ще направи уникален подарък на един свой слушател!

 

Златните песни на БГ РАДИО на всеки час ще дават шанс на своите почитатели  да спечелят красиво 14 каратово колие от бяло и жълто злато. Скъпоценното бижу е вече в студиото на БГ РАДИО, но съвсем скоро ще смени собственика си.

 

А той може да бъде всеки, който се присъедини към групата на БГ РАДИО във Facebook. Всеки работен ден от 11:00 до 18:00 слушателите трябва да слушат внимателно водещите и да следят публикациите на БГ РАДИО във Facebook. В ефир и във фенгрупата на БГ РАДИО на всеки час в края на поредицата от четири златни песни ще се анонсира по едно име на наш приятел във Facebook до самия край на играта - на 14 октомври.

 

Избраният слушател разполага с 10 минути да се обади на тел. 02/ 953 32 38 и да даде трите си имена. По този начин, той се регистрира за томболата за ЗЛАТОТО НА БГ РАДИО. Единственото условие е слушателите да са над 18 години и да живеят на територията на страната.

 

Между всички, които успеят успешно да се регистрират, ще се разиграе томбола. А името на печелившия, ще бъде изтеглено на 14 октомври в присъствието на нотариус в ефира на предаването Любими песни за любими хора.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.