10 ОУ "Алеко Константинов" изпрати седмокласниците

Вторник, 21 Юни 2011 12:37

ОУ Алеко Константинов
10 ОУ "Алеко Константинов" в Перник изпрати своите седмокласници. На тържествена церемония завършващите получиха своите дипломи, а по-малките бележниците и характеристиките си.

Въпреки че официално учениците вече са във ваканция, децата бяха нетърпеливи и от рано сутринта изпълниха двора на любимото си училище, за да се сбогуват със съучениците си и със своите учители. Много цветя, красиви пожелания и малко тъга белязаха днешния ден. Децата и техните преподаватели бяха горди от постигнатото през годината и се поздравиха за добрите резултати. Средният успех през годината в училището е много добър 5,08, каза директорката Десислава Стефанова. Тя връчи грамоти на ученици, които са се отличили през годината в различни прояви. Специални благодарности бяха изказани на отбора "Млад огнеборец", който стана национален първенец. Най-развълнувани бяха седмокласниците, които днес се разделиха завинаги с родното училище, с преподавателите, които посветиха години от живота си на тяхното образование и възпитание и с приятелите си, всеки от които от утре ще поеме своя път в живота.

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.