Децата от "Брезица" в Брезник празнуваха 1-ви юни

Сряда, 01 Юни 2011 20:52

1 юни - Брезник
На първи юни и тази година децата от ЦДГ "Брезица" в Брезник направиха страхотно шоу. Салонът на читалището беше препълнен от желаещи да видят тържеството и да станат част от празника на децата на Брезник.

 

Тук бяха кметът на общината Христо Миленков и народният представител Ирена Соколова. Прочетена бе поздравителна телеграма от областният управител Иво Петров.

Както само децата могат, в залата започна въображаемо пътешествие с влак по света. Пресъздадена бе смяната на сезоните, а естествено имаше и граовски фолклор. Големите имена от света на шоубизнеса, се оказаха с двойници, на сцената на читалище Просвещение. На финала на тържеството всички изпратиха децата, които са били за последна година в детската градина и им пожелаха много успехи в училище и щастливи игри.

 

Всички снимки от тържеството, можете да разгледате ТУК

 

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.