Асен Блатечки на екран в салона на Младежкия дом

Петък, 18 Ноември 2011 10:52
Маймуни през зимата
Асен Блатечки, който често играе на сцената на театъра в Перник, ще дойде и на екран в прожекцията на българския игрален филм "Маймуни през зимата".
Асен Блатечки, Мартина Вачкова, Стефан Мавродиев, Филип Трифонов ще блеснат на екрана на ремонтираната зала за кинопрожекции в Перник във филм на режисьорката Милена Андонова „Маймуни през зимата“. Прожекцията е на 18 ноември от 18, 30. Билети се продават в Общинския младежки дом, както и на вечерна каса – вход – 3.00лв; пенсионери, студенти и ученици-2.00лв. Филмът пресъздава една история за три жени, които търсят своето щастие. 60-те години на миналия век, един цигански катун. Дона е бедна, но това не й пречи да мечтае, да мечтае за щастие и красив живот с въображаемия любим мъж. Действителонстта, за жалост, е много по-различна, изпълнена с болка и разочарование. Мъжете в живота й идват и си отиват, оставяйки след себе си поредната разбита мечта и дете, за което надали ще се поинтересуват. Началото на 80-те, София. Лукреция е изпълнена с амбиции и планове за бляскаво бъдеще студентка по право. Той идва от романтичната Франция и може да й даде всичко, за което е мечтала, но преди това Лукреция трябва да се бори за своята любов. 2001г. Тана има всичко – успешен брак, семейство, кариера, финансова обезпеченост. Но в живота й все пак липсва нещо – дете. Детето, което Лазар не може да й даде.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.