"Миньор" - загуба

Понеделник, 28 Септември 2009 13:14
Литекс победи минимално Миньор Перник в среща от седмия кръг на „А“ група. Мачът завърши с един на нула, като голът падна в края на двубоя. Отборът на Литекс успя да вземе своето при гостуването си на „Миньор“-Перник в среща от седмия кръг на "А" група пред около 3 000 зрители. Перничани загубиха двубоя, след като в 79-тата минута Нифлор порази вратата на Иванов. Преди това двата отбора си размениха удари, а на два пъти гредите спасяваха жълто-черните от гол. В 34-та минута Христо Янев от пряк свободен удар прати топката в гредата, а в 42-та Бодуров, след като бе засякъл центриране на Янев, стреля с глава право в напречната греда. Единственото попадение в двубоя падна в 78-та минута. Георги Миланов намери добре влезлия като резерва Вилфред Нифлор, който хладнокръвно прати топката в мрежата на Иванов. В последните минути играчите на Миньор дадоха всичко от себе си, за да стигнат поне до равенството, но натискът им не доведе до гол във вратата на Урош Голубович.
Така отборът на „Миньор“ регистрира втора поредна загуба, като и двата пъти голът идва в последните десет минути на срещата. За жълто-черните следва изключително тежка серия от срещи с трите софийски отбора - „Славия“, „Локомотив“ и ЦСКА.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар




ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.