Сайтът за добрите новини с нова визия

Петък, 16 Декември 2011 15:25
Добрините
Сайтът за добрите новини и хора Добрините посреща новата година с нова визия и с нова функционалност. Специално за своите читатели, които се интересуват от позитивните и добри неща, които се случват около нас и от добрите хора, които ги вършат, екипът на сайта се постара да осъвремени и да модернизира сайта. Коледа идва тази година за читателите на Най-Добрия сайт Добрините с нова визия. Специално за Добрите читатели, които обичат Добрите новини се постарахме да подобрим сайта, който разпространява, популяризира, предизвиква и създава Добрите новини.
През двете години от съществуването на сайта за Добрите новини и хора ние се убедихме, че позитивните новини предизвикват интерес сред читателите, че те се множат и заразяват. Колкото повече пишем за добрите неща около нас, толкова повече те се случват. Благодарим на всички наши верни читатели, които превърнаха позитивното мислене и отношение към света в своя позиция, на всички, които всяка сутрин отварят сайта за Добрите новини и хора, за да се информират от него за това, което се случва около нас. Благодарим на тези, които ни изпращат своите добри новини и на тези, които създават добрите новини. И вярваме, че заедно ще продължим с още по-добри новини в още по-добрата 2012 година. Екипът на www.dobrinite.com. ви желае весела и светла коледа и успешна и здрава 2012 година.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.