Бебе в екипа на Телевизия Кракра

Вторник, 30 Септември 2008 17:34
Виктор е най-новото попълнение на екипа на телевизия „Кракра“. Синът на нашата колега Мария се роди на 23 септември с перфектните мерки - 2 килограма и 700 грама и дължина 52 сантиметра. Днес малкият и неговата майка бяха изписани от Родилното отделение на пернишката болница. Баби, дядовци, лели, чичовци, малки и големи братовчеди чакаха пред вратите на родилното да излезе най-малкият член на фамилията. Най-нетърпелив обаче бе гордият татко. Наследникът му носи неговото име, първороден син е, а отгоре на всичко и много красив. Дежурната акушерка се постара Виктор да изглежда перфектен в синия си тоалет през този слънчев септемврийски ден. След като бе нагласено и нагиздено, най-накрая бебчето се срещна със своите роднини. Много здраве и късмет пожелаха близките на младото семейство, а на Виктор - да има безгрижно и щастливо детство заедно с мама и тате. Най-хубавото нещо на този свят е новият живот, категоричен е пък прадядото на Виктор. Да се раждат все повече бебета, които да радват близките си, пожела той. Екипът ни се присъединява към всички хубави пожелания, изречени на този ден към Виктор. На Мария желаем много здраве, търпение и любов, за да отгледа прекрасния си син и да го направи истински човек.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.